Summer ideas

Leef je uit deze zomer

Cervena is licht, heeft een verfijnde smaak en smelt als boter in de mond, meer hoeft het deze zomer niet te zijn. Met Cervena kunt u evengoed op een heel oprechte eenvoudige manier als verwerkt in complexe creaties serveren.

Het is pas echt zomer wanneer we de BBQ of gril hebben aangestoken. Met Cervena mals en verfijnd van smaak stel je je gasten niet teleur.

In de intensieve veeteelt worden de dieren met speciaal samengestelde voedermengsels vetgemest. Cervena’s echter groeien op een natuurlijke wijze en voeden zich uitsluitend met het gras & hooi vanop de weides. Dit geeft het vlees een zachte verfijnde smaak en een laag totaal en verzadigd vetgehalte.

Maak je eigen Cervena tataki, carpaccio of tartaar de kwaliteit van het Cervena vlees leent zich hier perfect voor. Ook koud gerookt Cervena is een delicatesse bovendien is Cervena perfect in een salade

Maak naam voor jezelf met Cervena deze zomer.

Opmerking: Net als elk ander rauw vlees, is Cervena een potentiële bron van toxoplasmose, die schadelijk kan zijn voor ongeboren baby’s en mensen met een verzwakt immuunsysteem. Net als andere vlees mag Cervena daarom niet rauw of onvoldoende gekookt geserveerd worden aan zwangere vrouwen of mensen met een verzwakt immuunsysteem.